Konto i dane

Usuń konto NEVERSEEN

Możesz rozpocząć żądanie usunięcia konta również bez dostępu do zainstalowanej aplikacji. NEVERSEEN może poprosić o dodatkową weryfikację, aby nie usunąć konta należącego do innej osoby.

Co zostanie usunięte?
Konto, prywatny profil i dane konta, kolekcja, ustawienia oraz dane powiązane z kontem w zakresie opisanym w Polityce Prywatności. Historyczny fakt Pierwszego Odkrycia może pozostać anonimowy. Ograniczone dane mogą być zachowane, jeśli jest to konieczne z powodów prawnych, bezpieczeństwa lub przeciwdziałania oszustwom.
Wyślij żądanie

Formularz poniżej przygotuje wiadomość do privacy@neverseen.pl. Możesz też napisać bezpośrednio z dowolnej skrzynki.

Potwierdź własność konta

Jeśli konto jest powiązane z Google, możemy poprosić o bezpieczne potwierdzenie. Nigdy nie prosimy o hasło do Google ani kody 2FA.

Usunięcie i potwierdzenie

Po prawidłowej weryfikacji realizujemy usunięcie/anonimizację zgodnie z Polityką Prywatności i potwierdzamy zakończenie procesu.

Dane wpisane tutaj nie są wysyłane do naszego serwera — przeglądarka przygotuje wiadomość e-mail w Twoim programie pocztowym.

Konto anonimowe?
Jeżeli konto nie było powiązane z żadnym sposobem logowania, możliwości zdalnego potwierdzenia własności mogą być ograniczone. Jeżeli nadal masz dostęp do aplikacji, użyj ścieżki Ustawienia → Konto → Usuń konto. Jeśli nie masz dostępu, napisz do nas — ocenimy, czy możemy bezpiecznie potwierdzić własność bez ryzyka usunięcia konta innej osoby.